Valsspelen

Als je vals speelt overtreed je per definitie bepaalde spelregels. Blijkbaar (of waarschijnlijk?) niet die van je zelf. De natuurwetten zijn niet te overtreden. Dus blijven er twee mogelijkheden over: De spelregels zoals ze impliciet en/of expliciet onderdeel zijn van de cultuur van jouw groep of familie. Of de persoonlijke spelregels van de persoon die je op dat moment bedriegt.

Published by Harry van der Velde

I am on the never ending quest of developing consciousness. I like to see it. Made it my profession to sketch out my current understanding. Working as a Visual Thinker and Graphic Facilitator, preferably where it adds the most value. Complex and wicked challenges are the most interesting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: